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(에스비에스 sbs 생방송투데이 1940회 2017년 8월17일 생방송 오늘저녁 생생정보통 스페셜 정보통 광화문640 맛의 승부사 바다와 육지의 절묘한 만남! 구절판 해물보쌈 문어해물보쌈 서울시 서초구 방배동 통영해물보쌈 전격 방문! 소문난 맛집 쫄깃함이 입 안 가득! 반건조 명태조림 경기도 안산시 상록구 명가 쭈명부 리얼스토리 부자 33년 외길 인생 흑돼지 박사의 성공법 흙돼지 경기도 파주시 친환경 이장집 제육볶음 돼지고기 삼겹살 어디 가격 대박집 연매출 억 매출 정식 한상 한판)

맛의 승부사 - 바다와 육지의 절묘한 만남! 구절판 해물보쌈 편

▶ <통영해물보쌈>
02-585-4378
서울 서초구 방배천로4길 26


전격 방문! 소문난 맛집 - 쫄깃함이 입 안 가득! 반건조 명태조림 편

▶ <명가 쭈명부>
031-407-3939
경기 안산시 상록구 본오동 871-10




리얼스토리 부자 - 33년 외길 인생, 흑돼지 박사의 성공법 편

▶ <친환경 이장집>
031-959-6205
경기도 파주시 적성면 율포리 155-1


[ 생방송 투데이 ]는 SBS에서 매주 월요일 ~ 금요일 오후 6시45분에 방송합니다
※방송 내용과는 다를 수 있습니다



You can meet the hot potato stew, which is a tasty taste just by looking at 'Chigae' located in Paekje Kogen Road, Songpa-gu, Seoul.
It is said that the shape does not fall even when boiled with potato using potato with a lot of starch.
The secret sauce is based on the red pepper powder and the red pepper powder, and garlic and ginger powder are added to the soy sauce as a natural seasoning.
The stew itself is delicious, but it is good to eat rice.
Park Yong-jin, the head of 'Staywith Kumpur', frequently visited Turkey through his Turkish friends who met in England and met Kumfir, a snack on the street.
After returning to Korea, I worked at a general company for 4 ~ 5 years and prepared a restaurant establishment with a menu of Kumpur.
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