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(엠비씨 mbc 생방송오늘저녁 646회 2017년 7월25일 오늘플러스 정보통 광화문640 생생정보통 스페셜 내림 손맛 70년 전통 3대의 손에서 꽃핀 초밥 1947년 초밥집 서성동 분수 로터리 옆 골목 초밥집 1대 고 진선도 2대 아버지 고 전원작 전봉준 사장 달걀초밥 초밥용 장어장 오사카식 장맛 장어초밥 경남 창원시 마산 삼대초밥 스시 스시집 세상속으로 가성비 갑! 초저가 음식 최저가 1,000원 천원 1천원 1000원짜리 선지해장국 선짓국 선지국 선짓국밥 선지국밥 대전시 선지해장국집 국밥집 동구 원조선지국 2,000원 이천원 2천원 2000원 짜장면 삼천원 3,000원 3천원 3000원 짬뽕 해물짬뽕 인천시 중국집 중식당 자장면집 짜장면집 짬뽕집 중구 신기루 16년째 한그릇 반값 노부부 맛집 가격 어디 1인분 1인 한그릇 단돈 대박집 정식 한상 밥상 )

[내림 손맛] 70년, 3대의 손에서 꽃핀‘초밥

▶ 삼대초밥
☎ 055) 246-0568
경상남도 창원시 마산합포구 서성동 43




세상 속으로] 가성비 갑! 초저가 음식

▶ 1,000원짜리 선지해장국
대전광역시 동구 역전시장길 84 <원조선지국>
☎ 042-284-0170

▶ 2,000원 짜장면 / 3,000원 짬뽕
인천광역시 중구 제물량로 270 <신기루>
☎ 032-773-5257


[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다



In 1947, just after liberation, there was a small sushi house that started without a sign at Masan.
It is said that the place called 'Seosong-dong waterfall roundabout sidewalk sushi house' has become a regular restaurant of Masan gourmets.
It has become a long-established reputation in the past 70 years, and it boasts a tastebud for three generations ranging from the first generation Jin Seon Do to the second generation of the late Aborigine and the son of now-president Jeon Bong-joon (43) is.
The true essence of this house is that it comes from a place for making sushi eel.
Osaka style meals taught by a grandfather in a restaurant run by a Japanese before liberation become the base of this home cooking.
It is a place where you can make your own meals in three generations.
It is said that guests can not stop to taste the eel eel sushi.
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