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백발마님 2017. 8. 1. 15:36(엠비씨 mbc 생방송오늘저녁 651회 2017년 8월1일 오늘플러스 정보통 광화문640 생생정보통 스페셜 맛집 가격 무제한 무한리필 단돈 대박집 연매출 억 한상 밥상 내림 손맛 밀면에 감긴 4대의 손맛 4대밀면 원조밀면집 밀면원조집 발상지 함경남도 흥남 고 이영순 할머니 1953년 부산시 남구 우암동 밀면집 냉면 가게 60여년 증손자 유재우 씨 한우 암소 사골 부산밀면의진수 64년 65년 63년 60년 전통 세상 속으로 해운대 해수욕장의 뜨거운 24시 파라솔 안 배달 서비스 중국 음식 중국집 중식당 랍스타 랍스터 로브스타 로브스터 바다가재 바닷가재 회 찜요리 코스요리 해운대 포장마차촌 해운대포차)
051-646-6195
부산시 남구 우암번영로26번길 17(우암동 189-671)
☎ 051-747-2130
부산광역시 해운대구 중동1로43번길 13 해운빌딩 <태평루>
▶ 해운대 포장마차촌
☎ 032-773-5257
부산광역시 해운대구 해운대해변로 236
[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
In 1953, Lee Young - Soon, the elderly woman, evacuated and opened a noodle shop in Uam - dong, Nam - gu, Busan. But at the time of the war, it was hard to find buckwheat and sweet potato starch. So the late Lee Yong Soon began to make cotton with wheat flour from American aid, and that is what she is now.
In the past 60 years, wheat noodles, which are filled with the longing of his hometown, have been tasted for four generations from his granddaughter Yoo Jae-woo (42).
To maintain the gratitude that has been preserved since the grandmother's grandmother, it is still here every day to send out the clear broth to the bovine of the cows.
For the chewy texture of the cotton, the 7: 3 ratio of flour and starch remains unchanged.
[내림 손맛] '밀면'에 감긴 4대의 손맛
■ 내호냉면051-646-6195
부산시 남구 우암번영로26번길 17(우암동 189-671)
[세상 속으로] 해운대 해수욕장의 뜨거운 24시
▶ 해운대 배달 짜장면☎ 051-747-2130
부산광역시 해운대구 중동1로43번길 13 해운빌딩 <태평루>
▶ 해운대 포장마차촌
☎ 032-773-5257
부산광역시 해운대구 해운대해변로 236
[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
In 1953, Lee Young - Soon, the elderly woman, evacuated and opened a noodle shop in Uam - dong, Nam - gu, Busan. But at the time of the war, it was hard to find buckwheat and sweet potato starch. So the late Lee Yong Soon began to make cotton with wheat flour from American aid, and that is what she is now.
In the past 60 years, wheat noodles, which are filled with the longing of his hometown, have been tasted for four generations from his granddaughter Yoo Jae-woo (42).
To maintain the gratitude that has been preserved since the grandmother's grandmother, it is still here every day to send out the clear broth to the bovine of the cows.
For the chewy texture of the cotton, the 7: 3 ratio of flour and starch remains unchanged.
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