티스토리 뷰

(엠비씨 mbc 생방송오늘저녁 658회 2017년 8월10일 오늘플러스 정보통 광화문640 생생정보통 스페셜 맛집 가격 어디 자연밥상 12시간 정성 무쇠 가마솥 손두부 경기도 장작불 성남시 청계산 자락 100% 수제두부 손두부집 1대사장 주인장 서승봉 씨 24년 전통 5,000평밭 콩 직접재배 아내 황순희 씨 직접키운콩 두부전골 청국장 순두부 손두부전골 손두부요리 순두부백반 비지백반 1인분 1인 한그릇 단돈 대박집 연매출 억 하루매출 일매출 백만원 정식 한상 밥상 백반 )

[자연밥상] 12시간 정성~ 가마솥 손두부

■ 청계산손두부집
031-709-3033 
경기도 성남시 분당구 하오개로 372(운중동 109-10)




오전 9시부터 오후 9시까지 1년 365일 영업을 합니다
직접 키운 콩으로 만든 두부를 이용한 순두부백반 손두부전골 등의 두부요리를 전문으로 합니다
식사를 하면 비지를 공짜로 가져갈수 있습니다

[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다



Gyeonggi-do Seongnam-si, named after the flowing clear water,
The identity of this place is a sophisticated hand-to-hand house making 100% homemade tofu which is today's natural food dish.
Seo Seung-bong (73), the head of the company, is the head of the company.
It has been raining for 24 years, but I am making tofu without spending a day without snowing!
Beans are boiled and boiled ~
I can hardly say that I can not keep up with the cauldron that boils in the summer heat.
What is more surprising is that Mr. Seung - Bong farmed all the beans used in this house! He grows many vegetables, including soybeans, in a 5,000-pyeong field, which is actually a farmer.
728x90