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031-223-0413
경기 수원시 팔달구 권광로 180번길 24
■ 예술적 부대찌개<이나경 송탄부대찌개>
031-223-7893
경기 수원시 팔달구 효원로 307번길 47 문화빌딩
[ 2TV생생정보 ]는 매주 월요일~금요일 저녁 6시20분에 KBS2에서 방송합니다
※방송내용과 다를 수 있습니다
In the 60-year-old Seo-san restaurant in Chungcheongnam-do, soy sauce noodles, which are characterized by black gravy, enhance the taste of guests in summer.
Once you've tasted enough customers for decades, you'll have a special taste that you can not break out of.
Soy sauce contains soy sauce, but it does not squeeze, but it produces a clean and light taste.
Seosan six garlic and pork fillet and the secret of the house When boiled for two days with soy sauce, broth is completed in the first place.
Afterwards, the herbal medicine is added to boil it in the fire and neutralize the salty taste.
대동 맛 지도 <수원 나혜석 거리>
■ 돈까스가 등갈비찜을 만났다!<돈까스 상회>031-223-0413
경기 수원시 팔달구 권광로 180번길 24
■ 예술적 부대찌개<이나경 송탄부대찌개>
031-223-7893
경기 수원시 팔달구 효원로 307번길 47 문화빌딩
[ 2TV생생정보 ]는 매주 월요일~금요일 저녁 6시20분에 KBS2에서 방송합니다
※방송내용과 다를 수 있습니다
In the 60-year-old Seo-san restaurant in Chungcheongnam-do, soy sauce noodles, which are characterized by black gravy, enhance the taste of guests in summer.
Once you've tasted enough customers for decades, you'll have a special taste that you can not break out of.
Soy sauce contains soy sauce, but it does not squeeze, but it produces a clean and light taste.
Seosan six garlic and pork fillet and the secret of the house When boiled for two days with soy sauce, broth is completed in the first place.
Afterwards, the herbal medicine is added to boil it in the fire and neutralize the salty taste.
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