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바게트의 달인

김종우 (男)
<바게트 k>
☎ 031-705-9501
https://instagram.com/p/BXdUNJJApr5/
경기 성남시 분당구 판교역로 6




바게트케이는 지하철 수내역 부근에 있는 백현동 카페거리 안에 위치해 있습니다
바게트빵을 전문으로 하는곳인 만큼 플레인바게트 말제르바게트 등 다양한 바게뜨빵이 있으며 맛과 식감도 다르고 먹는 방법도 차이가 있다고 합니다



생활의 달인은 매주 월요일 저녁 8시50분에 SBS에서 방송된다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다

Ji Ji-gyu (male / age 51) The main dish is the masterpiece of the master. Unlike other tteokbokki, which usually appears on a shallow depth plate, it is a masterpiece of tteokbokki with a soup of soup.
Because it is my taste to eat with a spoon.
It does not mean that there is a certain kind of enthusiasm to taste the addictive deep broth. The most basic ingredient in marinade is broth.
The secret of the broth, which is a cool taste, is the bean sprout soup.
It is the soy sauce which is completed by the master's secret method that adds the liver to here.
The base is made of broth and soy sauce. In addition, the seasoning is completed when you put red pepper paste and red pepper powder.
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