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(mbc 파워매거진 323회 2017년 8월3일 가격 어디 식식로드 해물 전골 짬뽕 냉라면 냉라멘 해물짬뽕전골 입맛 제조기 냉정과 열정 사이 이열치열 vs 이열치냉 키조개 동죽 바지락 조개 탑 산더미 낙지 푸짐한 해산물 면발 비법 양념장 불맛 얼음육수 어름육수 경기도 부천시 짬뽕집 중국집 중식당 원종동 해를 품은 짬뽕 서울시 동대문구 라면집 라멘집 이문동 마루기)

[食食로드] 입맛 제조기, 냉정과 열정 사이

■ 해를 품은 짬뽕
032-671-5813
경기도 부천시 원종동 162-1

■ 마루기
02-962-7751
서울 동대문구 이문동 287-18 2층




[ 파워매거진 ]은 매주 금요일 오전 11시에 mbc에서 방송합니다
※방송내용과 다를 수 있습니다

"Hot" and "Cool" food to wake up the tired taste of the heat comes in!
Hot cooking to blow in heat and heat.



However, it is not an ordinary dish Shocking visual from appearance! There are many kinds of shells, such as tall clams, pebbles, and other shells, which make up the tower. The seafood nabe chanpon is surprised once more by the cheeky noodle which shows the figure.
A 20-year-old chef has a half-dayly "secret sauce" and a hot grill. The second menu is the owner of the hidden reversal. It is not a ramen we knew.
This is a cold noodle dish that uses a traditional noodle dish.
Even if I tasted the rich taste of broth, it would freeze up to the bone.
What is the secret of the taste of the broth made from the material that transcends imagination? Heat Heat vs Heat Heat, what are your choices?
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