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055-372-3577
경남 양산 하북면 순지리 824-1
<강릉 불고기>
033-646-6033
강원도 강릉시 강동면 하시동리 718
인기메뉴는 산더미 파불고기 입니다
파불고기는 토종 돼지불고기와 소불고기가 있습니다
불고기 이외에 한정판매하는 초당 모두부와 한우 육회 그리고 생선구이 백반 등도 있습니다
매일 오전 열시에 1문을 열어 밤 아홉시에 에 마감을 합니다 홈페이지(http://17259.okqr.kr//)를 참고하면 더 자세하고 많은 내용을 확인하실 수 있습니다
생활의 달인은 매주 월요일 저녁 8시50분에 SBS에서 방송된다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
A restaurant located in Yangsan has been a master of the restaurant for 30 years.
As a young man, the master realizes a fantastic taste based on how to make buckwheat noodles learned directly in Japan.
A day of mastering buckwheat noodles begins sooner than others. Buckwheat noodles are a food that requires a great deal of skill and care, unlike the seemingly simple appearance. From the dawn of the buckwheat noodles and hand in hand to make the time to sleep is not a good time.
There is a limited amount of buckwheat noodles that you can make to do everything yourself.
Even after lunch time, it is hard to even sell it all.
The secret of the master can be confirmed in detail on the broadcast.
숨어 있는 맛의 달인 - 양산 소바
메밀소바&우동전문점055-372-3577
경남 양산 하북면 순지리 824-1
강릉 불고기의 달인
최금자 (女/ 67세/ 경력 40년)<강릉 불고기>
033-646-6033
강원도 강릉시 강동면 하시동리 718
인기메뉴는 산더미 파불고기 입니다
파불고기는 토종 돼지불고기와 소불고기가 있습니다
불고기 이외에 한정판매하는 초당 모두부와 한우 육회 그리고 생선구이 백반 등도 있습니다
매일 오전 열시에 1문을 열어 밤 아홉시에 에 마감을 합니다 홈페이지(http://17259.okqr.kr//)를 참고하면 더 자세하고 많은 내용을 확인하실 수 있습니다
생활의 달인은 매주 월요일 저녁 8시50분에 SBS에서 방송된다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
A restaurant located in Yangsan has been a master of the restaurant for 30 years.
As a young man, the master realizes a fantastic taste based on how to make buckwheat noodles learned directly in Japan.
A day of mastering buckwheat noodles begins sooner than others. Buckwheat noodles are a food that requires a great deal of skill and care, unlike the seemingly simple appearance. From the dawn of the buckwheat noodles and hand in hand to make the time to sleep is not a good time.
There is a limited amount of buckwheat noodles that you can make to do everything yourself.
Even after lunch time, it is hard to even sell it all.
The secret of the master can be confirmed in detail on the broadcast.
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