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(엠비씨 mbc 생방송오늘저녁 626#7회 2017년 6월28일 오늘플러스 행복한저녁 생생정보통 스페셜 맛집 가격 어디 무한제공 미식탐험 시원하게 더위 격파! 국물 없는 초계탕 vs 초대형 산오징어 물회 냉면 국수 살얼음 초개탕 얼린육수 50센치 50cm 그릇 초대형물회 다시마면 대형 다시마가루면 무제한 리필 면사리 무한리필 해산물 48cm 48센치 경기도 하남시 물회집 물횟집 신장동 남대감댁 용산구 초계탕집 초개탕집 남영동 담쟁이 남현성 대박집 연매출 억 이색초계탕 이색물회)

미식탐험] 시원하게 더위 격파! 국물 없는 초계탕 vs 초대형 산오징어 물회

국물 없는 초계탕 <담쟁이>
02-797-9288
서울 용산구 한강대로76길 11-8

대형 산오징어 물회 <남대감댁>
031-793-4322
경기 하남시 하남대로802번길 72




[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다



The famous squid restaurant in South Gyeonggi Province, which is operated by Nam Hyun Sung, the president of Nam Gyunggang, was introduced.
On this day, the squid was introduced to the most popular menu with seafood such as sea squirts, sea cucumbers, various vegetables, and cool and spicy broth.
The squid, which is used as a main ingredient, feeds the ingredients directly in Kangwon Province twice a day, once in the morning, once in the afternoon, and once a day for freshness.
In addition, if you do not slice the squid quickly, you can not save the texture of the squid, so you can not see your hands quickly cut the squid to focus attention.
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