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[자연밥상] 농부가 탄생시킨 강냉이 공이국수

■ 평창면옥
033-333-5953
강원도 평창군 대화면 대화3길 11(대화리 1158-26)




생방송 오늘저녁의 자연밥상 코너에 소개된 평창면옥 평창 대화면에 있는 식당입니다
옥수수를 활용한 강냉이 공이국수를 개발한 곳입니다
강냉이 공이국수는 물국수와 비빔국수가 있습니다 이외에도 한우불고기, 한우장국밥 강냉이빵 등의 메뉴가 있습니다
평창면옥은 오전 열한시부터 오후 여덟시까지 영업을 하며 두번째주와 네번째주 월요일에는 문을 열지 않는다고 합니다

[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다



It is more special because a man 's efforts to inform the agricultural products of my troubles are hidden.
Kang Duk-ho (49), who was sad that there was no representative food made of corn despite the fact that it was full of overgrown corn.
I have come to create a new menu by gathering people from the neighborhood.
So, after repeatedly failing several times and going far away to Yanbian, it was the birth of corn bran!
Because I pulled the side with corn, when I sucked a chopstick, the corn flavor filled the mouth, and the more the chewy, the more the unique flavor revived!
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