티스토리 뷰

(에스비에스 sbs 생방송투데이 1943회 2017년 8월22일 생방송 오늘저녁 어디 가격 무제한 나는 셰프다 쉐프다 파스타에 빠진 꽃청년 신창진 스파게티 전남 목포시 비프런던 이 맛에 산다 삼천구백원 3천9백원 3,900원 3900원 국내산 사골곰탕 대구시 사골곰탕집 서구 소무리 한우사골곰탕 한우암소사골곰탕 육우사골곰탕 맛있는 비밀 레시피 제보자 쉽게 만드는 수제 돈가스 돈까스 경기도 안산시 돈가스집 단원구 손여사돈갓스 무한리필 1인분 1인 단돈 대박집 연매출 억 정식 한상 밥상)

나는 셰프다 - 파스타에 빠진 꽃청년 편

▶ <비프런던>
061-244-4198
전라남도 목포시 영산로59번길 21-1


이 맛에 산다 - 3,900원 국내산 사골곰탕 편

▶ <소무리>
053-567-8080
대구광역시 서구 달서로 75




맛있는 비밀! 레시피 제보자 - 쉽게 만드는 수제 돈가스 편

▶ <손여사돈갓스>
031-485-8592
경기도 안산시 단원구 광덕3로 145-5


[ 생방송 투데이 ]는 SBS에서 매주 월요일 ~ 금요일 오후 6시45분에 방송합니다
※방송 내용과는 다를 수 있습니다



At 6,000 won, you can enjoy unlimited spicy meatballs at the meatball charcoal.
In addition to the stir-fry of the meat, it also offers an unlimited number of 10 side dishes including oriental, chopped and various herbs.
It is said that it is secret method to put the enzyme immersing directly to make the stir-fry with the slice of the pig front.
Also, it does not get tired because a new menu is provided every day, from stir-fry to various herbs and side dishes.
In addition, it can reduce the cost by directly growing up to more than 10 kinds of crops such as eggplant, soybean, sesame leaf.
However, the 6,000 won roasted meat loaf is sold only from 11 am to 5 pm.
728x90