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(채널a 김현욱의굿모닝 198회 2017년 7월13일 생방송 아침이좋다 채널에이 어디 위치 대박집 연매출 억 한상 인기야식 보쌈 고양시 보쌈집 일산보쌈집 최영현 대표 긴 여름밤을 녹인다 198회 7월13일 꽃피우는 기와보쌈 밥상 한판 백반)

긴 여름밤을 녹인다! 인기야식 보쌈!

꽃피우는 기와보쌈
최영현 대표 031-911-8226
경기도 고양시 일산서구 대산로212번길 7-6




꽃피우는 기와보쌈은 오전 열한시반에 시작해 밤 열두시에 마감합니다
홈페이지(http://www.bedal114.co.kr/136679)에서 메뉴및 가격등을 확인할 수 있습니다

[ 김현욱의 굿모닝 ]은 매주 월요일~금요일 아침 7시40분에 채널a에서 방송합니다
※방송내용과 다를 수 있습니다



Bossam is loved by people with deep flavor and yeldae texture!
There was a man who made Bossam which both boys and girls liked.
His age is 28.
What is the secret of being able to make a delicious bosam from a young age?
Delivery, hall serving, kitchen assistance, etc.
As a rural young man, he went through a mountainous war to succeed! I was able to build my skills from the basics.
His representative menu, Bossam, has been using the 'mass' that has been used since the practice, and it is said that it makes the meat taste and enriches the fragrance.
In addition to this, we also make bossam kimchi, soup, sesame pickles.
It is believed that if you make it yourself, not the industrial product, you can get the taste of the customers because you can trust it and get into the nature.
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