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백발마님 2017. 8. 8. 15:15(엠비씨 mbc 생방송오늘저녁 656회 2017년 8월8일 오늘플러스 정보통 광화문640 생생정보통 스페셜 맛집 가격 어디 한그릇 단돈 연매출 10억 한상 밥상 아구불고기 아구갈비 아구수육 아구포 아귀3대 아구3대 연매출10억아귀 외길 연매출 10억 아귀에 담긴 3대의 손맛 대박집 창원 오동동아구할매집)
☎ 055-246-3075
경상남도 창원시 마산합포구 아구찜길 13
- 삼대째 이어오는 오십년이상의 전통이 있는 노포
- 잘 말린 아구와 직접 담근 재래식 된장 사용
- 아구불고기, 아구포 등 일곱가지 이상의 신메뉴개발
[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
Masuman is a famous street that is called Masan.
There is also one of the most famous places there, a well-established company that treats only one eagle for more than 50 years. It is a house with three hands, from mother to mother and back to daughter-in-law.
Every year, May 9 is designated as "Agdei", and the love and philosophy that treats the town festival as a passion for the passion is an outstanding place.
The irony rule of the taste that comes down to the third generation is to use the dried well first well.
And it is sure to use direct-dodged Korean-style miso.
It has also worked to develop new menus to meet changing tastes over time. It is evaluated directly by the guests, and the menus developed by one or two of them are more than 7 kinds.
[내림 손맛] 연 매출 10억! 아귀에 담긴 3대의 손맛
▶ 아귀요리<오동동아구할매집>☎ 055-246-3075
경상남도 창원시 마산합포구 아구찜길 13
- 삼대째 이어오는 오십년이상의 전통이 있는 노포
- 잘 말린 아구와 직접 담근 재래식 된장 사용
- 아구불고기, 아구포 등 일곱가지 이상의 신메뉴개발
[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
Masuman is a famous street that is called Masan.
There is also one of the most famous places there, a well-established company that treats only one eagle for more than 50 years. It is a house with three hands, from mother to mother and back to daughter-in-law.
Every year, May 9 is designated as "Agdei", and the love and philosophy that treats the town festival as a passion for the passion is an outstanding place.
The irony rule of the taste that comes down to the third generation is to use the dried well first well.
And it is sure to use direct-dodged Korean-style miso.
It has also worked to develop new menus to meet changing tastes over time. It is evaluated directly by the guests, and the menus developed by one or two of them are more than 7 kinds.
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