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(엠비씨 mbc 생방송오늘저녁 671회 2017년 8월17일 오늘플러스 정보통 광화문640 생생정보통 스페셜 맛집 자연밥상 강원도 토박이의 감자옹심이 곤드레밥 곤드레나물밥 홍천 수타사 임화선 남편 안영현 직접 재배 느티나무식당 느티나무집 농가밥상 가격 어디 1인분 1인 한그릇 단돈 대박집 정식 한상 밥상 )

[자연밥상] 강원도 토박이의 감자옹심이

■ 느티나무 식당(느티나무집)
033-436-6292
강원도 홍천군 동면 수타사로380




느티나무집은 홍천 수타사 부근에 있는 강원도 토속음식을 전문으로 하는 식당입니다
대표메뉴는 감자옹심이와 곤드레밥 입니다
감자 뿐안아니라 대부분의 식재료는 직접 재배를 한다고 합니다

[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다



If you go along the road to Sotasa, you can meet a restaurant run by the native of Gangwon-do.
Gangwon province, which has been producing potatoes for ages, has a potato onmishi!
Now, with her husband, Ahn Young-hyun (62), who is raised and raised in the shop, she is making local food in Gangwon-do.
After ordering, fresh potatoes will be cut and boiled together with the vegetables that have become new, and the local food of Gangwon-do, potato jujube, will be completed. What is surprising, however, is that the owner of the potato grows his own potatoes!
Not only the potatoes, but all the ingredients used in the store, except meat, are said to be raised directly.
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