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044-863-4122
세종특별시 호려울로 9 2층206호
033-762-9886
강원도 원주시 단구동 695-14
땡기요는 단구동주민센터 근처에 있는 생선구이 및 명태조림이 유명한 밥집 입니다
이집은 오전 10시반에 문을 열어 오후 11시에 마감을 합니다
더 자세한 내용은 홈페이지(http://www.ddaenggiyo.com)에서 확인하실 수 있습니다
[맛있을지도] 매주 일요일 오전 9시에 mbc every1에서 방송합니다
Samgyetang is the first thing you can think of when you have a summer meal, but spicy dishes like a fire in your mouth are good for a feverish heat.
Spicy octopus stir frying with tear runny nose is a funeral ceremony to forget heat.
Octopus is a well-known stamina food so that it says "One octopus is equal to a ginseng root."
Octopus stir fried octopus and broccoli soup with octopus, onion, green pepper, red pepper and red pepper powder, chopped garlic, sugar, soy sauce, and gochujang.
If the octopus stirs, it is the octopus in Seoul, which was born in 1965 according to the Korean Food Foundation. Park Moo-soon is a living legend of the stir-fried Octopus called "Ungyo-dong Octopus".
세종시 보람동 낙지볶음
■ 낙지촌044-863-4122
세종특별시 호려울로 9 2층206호
강원도 원주시 생선구이
■ 땡기요033-762-9886
강원도 원주시 단구동 695-14
땡기요는 단구동주민센터 근처에 있는 생선구이 및 명태조림이 유명한 밥집 입니다
이집은 오전 10시반에 문을 열어 오후 11시에 마감을 합니다
더 자세한 내용은 홈페이지(http://www.ddaenggiyo.com)에서 확인하실 수 있습니다
[맛있을지도] 매주 일요일 오전 9시에 mbc every1에서 방송합니다
Samgyetang is the first thing you can think of when you have a summer meal, but spicy dishes like a fire in your mouth are good for a feverish heat.
Spicy octopus stir frying with tear runny nose is a funeral ceremony to forget heat.
Octopus is a well-known stamina food so that it says "One octopus is equal to a ginseng root."
Octopus stir fried octopus and broccoli soup with octopus, onion, green pepper, red pepper and red pepper powder, chopped garlic, sugar, soy sauce, and gochujang.
If the octopus stirs, it is the octopus in Seoul, which was born in 1965 according to the Korean Food Foundation. Park Moo-soon is a living legend of the stir-fried Octopus called "Ungyo-dong Octopus".
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