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백발마님 2017. 7. 10. 16:52
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고수뎐 - 한우 종결자, 사골육수로 말하다 편

▶ <시월애>
tel.031-773-7796
경기도 양평군 용문면 용문산로 278




대박신화 어느 날 - 연 매출 2억, 하루 400개 팔리는 닭꼬치 편

▶ <삘꼬치네>
서울 마포구 홍익로3길 39
tel.010-4318-0906


[ 생방송 투데이 ]는 SBS에서 매주 월요일 ~ 금요일 오후 6시45분에 방송합니다
※방송 내용과는 다를 수 있습니다



You can meet 'seafood chanpon hotpot' in 'seafood chef champon' located in Songjeong-dong, Gwangju city, Gyeonggi-do.
In this place, which boasts a cool seafood taste like eating seafood, shellfish shells provide plenty of seafood to overflow the bowl. Every morning, I take fresh seafood only for one day, I clean it all and remove all the foreign matter.
Of course, the basic flavor of chanpon, seafood, red pepper powder and shellfish are included. In the process of making the broth, pepper seeds and Vietnamese pepper are used to make hot pepper oil.
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