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백발마님 2017. 8. 4. 15:32
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■ 그란데
문의 : 031-889-7692
주소 : 경기 용인시 수지구 죽전로 150 단대프라자2 4층

■ 멘야마쯔리
문의 : 041-577-6907
주소 : 충남 천안시 서북구 쌍용14길 25




멘야마쯔리는 천안 나사렛대학교 부근에 있는 일본식라면 전문점입니다
영업시간은 오전 11시에 시작해 밤 9시반에 마감하며 낮 3시부터 4시까지는 브레이크타임으로 문을 잠깐 닫습니다
주말에는 브레이크타임 없이 영업을 합니다

[ 2TV생생정보 ]는 매주 월요일~금요일 저녁 6시20분에 KBS2에서 방송합니다
※방송내용과 다를 수 있습니다



Abalone, Octopus and Tortoise squid were added to the chewy sutra noodles, and they were born as a cool and cool seafood choppon.
The owner, who has 15 years of experience, pulls out the sash surface while chilling the dough so that the guests get the attention of them to remove the air bubbles.
Even when making dough, the master's only stabbing technique is adding the stickiness with all the strength.
Grind sesame seeds and yulmu and put them in the dough one more time to grasp the feel of flour and add flavor to taste. Instead of using cottonseed enhancer, it uses mushin ingredient of lotus root to make sticky with lotus root juice. Instead of aging at room temperature, the dough is placed in a basin and heated slowly to promote fermentation, allowing holes to be drilled at any time.
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