방송
생활의달인 이북식찹쌀떡의 달인 황해도식찹쌀떡 배상례 떡집 나무도마의달인 권오출 돈암동찹쌀떡 7월17일 성북구 황해도떡집 돈암시장 남양주 바우하우스원목도마
백발마님
2017. 7. 17. 18:28
(SBS 생활의 달인 582회 에스비에스 유명한 대박집 가격 전국 돈암시장 3대 맛집 어디 70년 비법 인생 2017년 7월17일 명인 장인 고수 대가 이북식 찹쌀떡의 달인 배상례 황해도식찹쌀떡 이북식황해도전통찹쌀떡 북한식찹쌀떡 40년 연근 밀랍 팥소 네모난모양 57년 58년 67년 60년 70년 전통 3대째 황해도모찌떡 찹쌀모찌떡 서울시 성북구 황해도 떡집 돈암동 성신여대 돈암시장 돈암제일시장 추억의 네모난모양 흰팥소 거피팥소 도마의 달인 나무도마의달인 권오출 40년 전통 경기도 남양주시 바우하우스 원목도마 느티나무도마 산벚나무도마 편백나무도마 은행나무도마 미송원목도마 통원목도마 나무 주방용품)
<황해도 떡집>
02-926-7638
서울 성북구 동소문로18길 12-3
<바우하우스 원목도마>
031-575-2477
경기도 남양주시 진접읍 부평리 17-4
황해도 떡집은 성신여대입구역에 있는 돈암시장내에 자리한 떡집입니다
황해도가 고향인 부모님이 해오던 떡집을 이어오고 있다고 합니다
돈암제일시장에선 1960년대부터 장사를 했다고 합니다
떡을 만들때 사용하는 모든 재료는 국내산 중에서도 품질이 좋은 것을 엄선해 사용하다고 합니다
생활의 달인은 매주 월요일 저녁 8시50분에 SBS에서 방송된다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
Dangjin, a master of glutinous rice pretzels, was introduced as a master of Sim Jong-sup (40 years of experience).
The masterpiece of the baking of the baked baked beans is the baked baked baked baked bean curd, which is a prime baked product.
The master of the pretzel introduces a very special material in order to make such a chewy.
The main character is scallops. In the process of fermenting, use the crushed stalks to remove the odor and use only the remaining portions except for the bitter taste.
There is another thing in the pretzel made by the master of the pretzel that adds a stick to the dough.
The only thing that uses dough is starchy water instead of water. It does not boil corn, rice, and cinnamon trees, but boiling water on top of it.
In addition, after crushing and crushing the native sweet pumpkin, the starch is added to the starchy taste as well as the sticky taste.
이북식 찹쌀떡의 달인
배상례 ( 女 / 64세 / 경력 40년 )<황해도 떡집>
02-926-7638
서울 성북구 동소문로18길 12-3
도마의 달인
권오출 ( 男 / 56세 / 경력 40년 )<바우하우스 원목도마>
031-575-2477
경기도 남양주시 진접읍 부평리 17-4
황해도 떡집은 성신여대입구역에 있는 돈암시장내에 자리한 떡집입니다
황해도가 고향인 부모님이 해오던 떡집을 이어오고 있다고 합니다
돈암제일시장에선 1960년대부터 장사를 했다고 합니다
떡을 만들때 사용하는 모든 재료는 국내산 중에서도 품질이 좋은 것을 엄선해 사용하다고 합니다
생활의 달인은 매주 월요일 저녁 8시50분에 SBS에서 방송된다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
Dangjin, a master of glutinous rice pretzels, was introduced as a master of Sim Jong-sup (40 years of experience).
The masterpiece of the baking of the baked baked beans is the baked baked baked baked bean curd, which is a prime baked product.
The master of the pretzel introduces a very special material in order to make such a chewy.
The main character is scallops. In the process of fermenting, use the crushed stalks to remove the odor and use only the remaining portions except for the bitter taste.
There is another thing in the pretzel made by the master of the pretzel that adds a stick to the dough.
The only thing that uses dough is starchy water instead of water. It does not boil corn, rice, and cinnamon trees, but boiling water on top of it.
In addition, after crushing and crushing the native sweet pumpkin, the starch is added to the starchy taste as well as the sticky taste.
728x90