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백발마님
2017. 7. 18. 16:02
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더덕삼겹살 더덕구이삼겹살 능이짜글이찌개 황기닭갈비 능이버섯짜글이찌개 황기숯불닭갈비 삼겹살과 더덕의 조화 무더위를 날리는 건강한 맛! 매콤한 닭갈비와 제천의 대표약초 황기의 만남 충북 제천시 소문난 더덕 삼겹살 이대감 생고기 불타는 닭갈비 단돈 대박집 연매출 억 년 전통 정식 한상 밥상 별난)
☎ 043-653-2887
충청북도 제천시 명동 2-5
■ 무더위를 날리는 건강한 맛! 능이 짜글이 찌개 <이대감 생고기>
☎ 043-647-4208
충청북도 제천시 의림동 46-2
■ 매콤한 닭갈비와 제천의 대표약초 황기의 만남<불타는 닭갈비>
☎ 043-643-1725
충청북도 제천시 의림동 38-8
[ 2TV생생정보 ]는 매주 월요일~금요일 저녁 6시20분에 KBS2에서 방송합니다
※방송내용과 다를 수 있습니다
You can meet the menu of '7,000 won for udon noodles and 6,500 won for cold noodles' at 'Cheon-ae-bu', located on the 47th street in Suwon, Suwon, Gyeonggi-do.
There are 16 kinds of udon in this house developed by the owner, so it is fun to pick out the customers.
And all noodles have a bitter flavor, which is the secret of 'fire flavor oil', onion and green onion, flushing water to make the fragrance thick, then put on oil, soaking and deep flavor.
In the summer, cold-frozen menus with crispy fried rice are delicious. In the store, the seeds of soy sauce, which is kept in the restaurant for 6 years, is the core of the broth.
In high-boiling sake, boil bonito fish and boil it with soy sauce, and add the soy sauce and the new soy sauce to the base of the broth.
The seasoning sauce of Bibim Chungdong also boasts an unusual recipe.
대동 맛 지도 제천약선음식거리 편
■ 삼겹살과 더덕의 조화! 더덕삼겹살 <소문난 더덕 삼겹살>☎ 043-653-2887
충청북도 제천시 명동 2-5
■ 무더위를 날리는 건강한 맛! 능이 짜글이 찌개 <이대감 생고기>
☎ 043-647-4208
충청북도 제천시 의림동 46-2
■ 매콤한 닭갈비와 제천의 대표약초 황기의 만남<불타는 닭갈비>
☎ 043-643-1725
충청북도 제천시 의림동 38-8
[ 2TV생생정보 ]는 매주 월요일~금요일 저녁 6시20분에 KBS2에서 방송합니다
※방송내용과 다를 수 있습니다
You can meet the menu of '7,000 won for udon noodles and 6,500 won for cold noodles' at 'Cheon-ae-bu', located on the 47th street in Suwon, Suwon, Gyeonggi-do.
There are 16 kinds of udon in this house developed by the owner, so it is fun to pick out the customers.
And all noodles have a bitter flavor, which is the secret of 'fire flavor oil', onion and green onion, flushing water to make the fragrance thick, then put on oil, soaking and deep flavor.
In the summer, cold-frozen menus with crispy fried rice are delicious. In the store, the seeds of soy sauce, which is kept in the restaurant for 6 years, is the core of the broth.
In high-boiling sake, boil bonito fish and boil it with soy sauce, and add the soy sauce and the new soy sauce to the base of the broth.
The seasoning sauce of Bibim Chungdong also boasts an unusual recipe.
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