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백발마님
2017. 8. 23. 15:25
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02-555-3692
서울 강남구 삼성로85길 34
■ 이색 코다리 요리 < 동구밖코다리찜 >
02-485-9585
서울 강동구 풍성로 309
미식탐험 코너에 소개된 의령전원은 지하철 선릉역 1번출구에 있는 생선구이집 입니다
이집에선 여수, 속초등의 잎바다에서 잡은 자연산 생선만을 취급합니다
저녁때는 삼겹살도 판매한다고 합니다
의령전원은 오전 열한시에 시작해 밤 열한시에 마감을 한다고 합니다
[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
The first gourmet heroine is an imaginative transcendental cordata dish.
The semi-dried pollack is one of the fishes that are loved by their chewy texture.
However, there is a place that is loved by the menu that differs from the dish of the codari which I ate before. You can feel the charm of various kinds of scarabs from samadhi (samadhi) stew, stewed sardines, sodas fruit and sweet sardines,
In order to make the scorpion more chewy here, it goes through the refrigeration drying method, and the scorpion entering the stewing says that it saves taste by removing all the bitter fin.
In addition, the secret of the house is hidden in the boiling forest.
Another popular menu in this house is the dish that you can not miss even the sake of Kodari.
[미식탐험] 바다의 왕자! 국민생선 열전 이색 코다리 요리 vs 생선구이 한 상
■ 생선구이 한 상 < 의령전원 >02-555-3692
서울 강남구 삼성로85길 34
■ 이색 코다리 요리 < 동구밖코다리찜 >
02-485-9585
서울 강동구 풍성로 309
미식탐험 코너에 소개된 의령전원은 지하철 선릉역 1번출구에 있는 생선구이집 입니다
이집에선 여수, 속초등의 잎바다에서 잡은 자연산 생선만을 취급합니다
저녁때는 삼겹살도 판매한다고 합니다
의령전원은 오전 열한시에 시작해 밤 열한시에 마감을 한다고 합니다
[ 생방송 오늘저녁 ]은 매주 월요일~금요일 저녁 6시10분에 MBC에서 방송합니다
※방송전에 작성된 글로 방송 내용과 다를 수 있습니다
The first gourmet heroine is an imaginative transcendental cordata dish.
The semi-dried pollack is one of the fishes that are loved by their chewy texture.
However, there is a place that is loved by the menu that differs from the dish of the codari which I ate before. You can feel the charm of various kinds of scarabs from samadhi (samadhi) stew, stewed sardines, sodas fruit and sweet sardines,
In order to make the scorpion more chewy here, it goes through the refrigeration drying method, and the scorpion entering the stewing says that it saves taste by removing all the bitter fin.
In addition, the secret of the house is hidden in the boiling forest.
Another popular menu in this house is the dish that you can not miss even the sake of Kodari.
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